4400 Nyíregyháza, Sakantyú u. 41.

Mutasd az összes cikket...

MIÉRT JÓ A BRAINTURBO módszer MINDENKINEK?

A Brainturbo nem egyszerűen csak a klasszikus pedagógiai módszerekre építve, vagy a te általános tanulási képességeidre alapozva és egyáltalán nem a csoportos tanóra, otthoni magolás unalmasan váltakozó rendszeréből kiindulva próbál egy további nyelvoktatási lehetőséget kínálni. A Brainturbo módszer teljesen más!

Ez a nyelvtanulási technológia ötvözi az agykontroll és Georgi Lozanov suggestoped (superlearning) módszerét a 3. évezred „high-tech” lehetőségeivel.

Röviden összefoglalva; az agy mindkét féltekéjébe, annak hosszú-távú memória részébe juttatja el a tananyagot szabadalmaztatott személyfejlesztő berendezésével, majd egy intenzív tréningen használható tudássá fejleszti. A Brainturbo technológia sokkal gyorsabb és tartósabb nyelvelsajátítási módszert kínál számodra is.


A Brainturbo módszer nem rabolja a tanulók szabadidejét, nincs házi feladat, nem kell óráról órára készülni, nincs számonkérés. Persze gyakorolnod azt kell, amihez minden segítséget megkapsz.
Egyeztetheted az óráid időpontját, hogy az biztosan beleilleszkedjen a napirendedbe.

Ez a forradalmian új módszer az előbbi néhány gondolatnál sokkal komplexebb, ezért mindenki csak személyes részvételével, megtapasztalásával tud megbizonyosodni a hasznosságáról. Ezért van a próba, illetve bemutató óra, ami teljesen ingyenes és semmilyen kötelezettséget nem keletkezik.


Élj a lehetőséggel, jelentkezz most, próbáld ki ingyen Te is, hogy például a lehető leggyorsabban szerezz nyelvvizsgát, vállalhass nyelvtudást igénylő állást, frissítsed fel vagy egészítsed ki meglévő nyelvtudásod, vagy épp tanulj meg új nyelveket.

Kipróbálom a módszert....

Címkék : nyelvtanulás